Att jobba för att rädda klimatet, ta hand om jorden och jobba långsiktigt är ett hedervärt uppdrag. Oavsett vilken bransch du eller ditt företag befinner dig i finns det saker du kan göra för att minimera klimatpåverkan och arbeta mer hållbart. Det är något du bör vara stolt över, och som bör spridas till allmänheten. På det sättet uppmärksammar du fler på klimatkrisen och visar vad man kan göra för att hjälpa till, samtidigt som du och din organisation får bra goodwill.

Ta fram budskap som alla kan ställa upp på

Ett tips för att jobba mot miljön är att sponsra diverse evenemang vars syfte är att förbättra miljö och klimat. Du kan köpa in paraply med tryck, t-shirtar och väskor för att sprida kännedom om vad som händer. Enkla budskap är värdefulla och gör det svårt för negativa personer att kunna kritisera arbetet. Håll det enkelt och välj klimatsmarta produkter när du beställer från Medtryck så är du en bra bit på vägen att ge din organisation gott rykte och sprida viktig information. Tänk både lokalt och globalt!

Alla kan göra något

Som sagt så spelar det ingen större roll vilken bransch du befinner dig i. Driver du eget lantbruk och vill uppmärksamma ert klimatarbete, kan paraply med tryck vara värda att beställa i någon kul design. Du kan ge bort dem till event eller sälja billigt i gårdsbutiken om du har en sådan. Detsamma gäller om du driver restaurang eller äger kontorshotell till exempel.

Använd sociala medier

Du kan också göra reklam för ditt miljöarbete online på sociala medier. Se dock till att inte lägga fram det som skryt utan som något du verkligen bryr dig om och vill sprida till andra. Ju fler som lägger märke till ditt företag desto högre lönsamhet får du och desto mer positivt gör du för miljön.